Hellende daken

Dakwerken Masson-Verhyser is erkend plaatser van elke soort dakbedekking. Zowel keramische pannen, metalen pannen, leien, metalen dakbedekking (zowel zink als koper) als profielplaten worden door ons geplaatst.

Overzetdaken zijn stalen dakelementen met een aluverzinkte laag. Aan de bovenkant wordt een poederlak aangebracht waarvan de klant de kleur zelf kan kiezen. Overzetdaken kunnen zowel op leien, singles, roofing en golfplaten geplaatst worden. Dit vermijdt dure en tijdsrovende afbraak- en storingswerken.
Lees meer...

Zink staande naad is een techniek waarbij zinken banen geprofileerd en gefelst worden. De naden geven een geribbelde structuur aan het dak. Het voordeel van zink is dat het een zeer duurzaam product is waardoor de levensduur van uw dak sterk verhoogd. De levensduur hangt tevens af van de dikte van het gekozen zink. Deze techniek kan zowel voor platte als hellende daken gebruikt worden.

We leggen kunstleien, natuurleien en 'metal slate', deze laatste zijn verzinkte leien.
Lees meer...

Sandwichpanelen zijn panelen die voornamelijk gebruikt worden in de industiebouw of voor bijgebouwen zoals garages. Het zijn metalen panelen met een laagje plastisole , wat de groei van mos en verkleuring tegengaat. Wij kunnen deze panelen leveren in verschillende lengtes en kleuren, met of zonder isolatie. Volledig aangepast op maat van de klant!

Bedrijfsgegevens

Winnezeelestraat 55
8978 Watou Poperinge

+32 478 744 709

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BE 0821.210.413

Platte daken