Platte daken

Voor onze platte daken wordt meer en meer gewerkt met hoogwaardige EPDM. Het grote verschil met gewone EPDM, is dat de verbindingen tussen de naden gemaakt worden door middel van warme lucht. Dit maakt de naad sterker dan de baan zelf. Met deze werkwijze zijn wij vooruitstrevend en voldoen wij aan de nieuwe norm die zegt dat op een dak niet meer met een open vlam gewerkt mag worden. Op vraag van klanten gebruiken wij roofing van het merk ICOPAL, iets duurder, maar gegarandeerd de beste.

platte-daken-epdmRoofing is de ideale toplaag voor een plat dak. Het biedt een uitstekende bescherming, maar heeft enig onderhoud nodig om optimaal te blijven beschermen. Roofing is een budgetvriendelijke oplossing voor uw platte daken.

epdm 02EPDM is de afkorting van "Ethyleen – Propyleen – Dieen Monomeer", met andere woorden, een synthetisch rubber die gebruikt kan worden voor de bedekking van platte daken. Het grote voordeel van EPDM is de levensduur van meer dan 50 jaar! Andere voordelen zijn:  • Onderhoudsvriendelijk, wat de klant veel tijd bespaart
  • Soepel, het kan dus makkelijk op daken met een complexiteit geplaatst worden
  • Scheurt niet, waardoor kans op lekkage sterk verkleint
  • Naadloze plaatsing, waardoor de kans op lekkage nog meer verkleint wordt
  • Brandveilig, wat een veilige plaatsing garandeert

Bedrijfsgegevens

Winnezeelestraat 55
8978 Watou Poperinge

+32 478 744 709

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BE 0821.210.413

Platte daken